Home | Webhosting | Domeinregistratie | Support | Sitemap | Contact
Webhosting

Webhosting maakt uw website bereikbaar op het internet. Met de webhostingdiensten van Heights hosting combineert u professioneel internetgebruik met een eigen website. Onze betrouwbare webservers dienen als host voor uw site. U hebt daarom geen eigen server of permanente verbinding nodig.

E-mail hosting

E-mail is een van de meest populaire diensten op het internet. Speciaal voor gebruikers die alleen willen E-mailen hebben we twee pakketten opgezet. Bij het complete E-mail pakket krijgt u een eigen domeinnaam, webmail, POP3/IMAP toegang en spamfiltering. Daarnaast kunt u tot 10 domeinnamen parkeren. Deze domeinen kunt u laten doorverwijzen naar een andere website(s). Met het beheerpaneel kunt u eenvoudig alle taken doen: opzetten van e-mailboxen, forwards en aliassen aanmaken, instellen van afwezigheidsassistenten. Voor zware (bedrijfsmatige) gebruikers hebben we het Email PRO-pakket opgezet. Veel ruimte, tot 50 domeinnamen en een onbeperkt aantal mailboxen. Natuurlijk kunnen we ook een oplossing voor u op maat opzetten.

Complete webhosting-pakketten

De drie hosting pakketten zijn uiterst compleet. Het pakket BASE is bestemd voor een volwaardige website met veel functionaliteit. Voor zwaardere websites met meer ruimte is het pakket LARGE geschikt. De zwaarste websites kunnen het pakket HEAVY gebruiken. Bij alle pakketten zijn inbegrepen een domeinnaam, e-mail aliassen, POP3/IMAP mailboxen, web-based e-mail, bezoekersstatistieken, MySQL database's, PHP en backups. Fantastico kunt u gebruiken om eenvoudig en snel software te installeren. Het upgraden van pakketten gaat eenvoudig. Hebt u iets afwijkends nodig? Dat kan neemt, neemt u met ons contact op.

Dedicated hosting

Een eigen server, ook wel bekend als dedicated server is de ideale keuze als u op zoek bent naar een specifieke hosting oplossing met de best mogelijke prestaties. U kunt uw eigen server volledige op maat maken zodat hij precies voldoet aan de eisen van uw (web)applicatie(s) en geschatte groei daarvan. Indien u niet precies weet waar uw eigen server precies aan moet voldoen dan adviseert Heights u graag zodat er altijd een juiste keuze gemaakt wordt. Lees verder >>.

Heights voordelen

Overzichtelijk

Heights maakt gebruikt van het pakket cPanel11. Dit is een zeer overzichtelijk controlpanel waar u zelf gebruik van kunt maken. Via dit controlpanel kunnen e-mail adressen worden aangemaakt of gewijzigd en verdere instellingen zeer simpel worden aangepast. Standaard krijgt u ook de beschikking over Fantastico.

Snelheid

De backbone van de Heights servers is verbonden met de volgende Internet Exchanges: AMSIX (Amsterdam), BNIX and FreeBix (Brussel), LIPEX (Londen), FREEIX (Parijs) en DECIX (Frankfurt).

Betrouwbaar.

Uw gegevens worden veilig, betrouwbaar en vertrouwelijk opgeslagen. Dagelijks worden van alle uw gegevens op de website backups gemaakt op een andere server in een ander datacenter om het 100% veilig te houden.

Flexibel.

De hoeveelheid benodigde schijfruimte en dataverkeer vormen in principe geen belemmering. Hebt u meer schijfruimte nodig dan in uw standaardpakket is afgesproken? Dat passen we zo voor u aan.

Specificaties

Omschrijving E-mail E-mail PRO BASE LARGE HEAVY
Prijs per jaar € 25,00 € 100,00 € 100,00 € 250,00 € 500,00
Setup kosten Geen Geen Geen Geen Geen
Domeinregistratie
Inclusief 2 gratis domeinnamen (.nl/.be/.eu/.com/.net/.info)
Schijfruimte 500 MB 10 GB 1 GB 10 GB 100 GB
POP3/IMAP boxen 20 st onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt
E-mail forwards onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt
E-mail aliassen onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Catch-All email ja ja ja ja ja
Spamfilter
Antivirus
Data verkeer onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Cpanel 11 ja ja ja ja ja
Web users onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Extra domeinen 10 50 50 onbeperkt onbeperkt
MySQL databases - - onbeperkt onbeperkt onbeperkt
SSL
Beveiligde mappen - -
Perl (cgi) - -
PHP 5 - -
PHP MyAdmin - -
Fantastico - -
Backups
Statistieken - -
Prijzen zijn exclusief 21% B.T.W.
In overleg is alles mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met Heights.

Bestelformulier

Met dit formulier kunt u een hostingpakket bestellen.
Uw naam:
E-mail:
Bedrijf:
Adres:
Postcode: Plaats:
Land:
Telefoon:
Pakket:
Opmerkingen:

Copyright © 2007-2015 • Heights Technology B.V. • Alle rechten voorbehouden • Algemene VoorwaardenPrivacy statement